”Kaikki on lähellä – luonto, palvelut ja harrastukset.”

Anne Kiiskinen ja Eeva Kiiskinen, Vammalan Kiinteistönvälitys Oy


Mikä nyt myy Sastamalassa?
”Uudemmat omakotitalot reilun kokoisella tontilla koulujen ja palveluiden läheltä kiinnostavat varsinkin lapsiperheitä. Etätyöskentely on lisääntynyt ja lisäneliöitä tarvitaan, jotta kotona työskentely onnistuu. Töiden tekeminen kotona mahdollistaa asunnon ostamisen vähän kauempaakin työpaikasta, ja tämä suuntaus on nyt nähtävissä.”

Millaisia kohteita teillä on tarjolla?
”Meillä on myytäviä kohteita monipuolisesti ympäri Sastamalaa, keskustan kerrostaloyksiöstä aina maaseudun rauhassa oleviin isompiin tilakokonaisuuksiin.”

Miksi itse suosittelisit Sastamalaa asuinpaikkana?
”Sastamala on turvallinen paikka asua. Jokaiselle ikäluokalle löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet lyhyillä etäisyyksillä. Töihin Nokialle tai Tampereelle ajaa nopeasti. Meillä on todella kaunis kaupunki, upea luonto ja vesistön ympäröimä keskusta.”

Avaria esimerkkikohteita

Karkku OKT 158/164 m2

Päivölänkatu 8. 6h, k, khh, kph, s, var, autotalli. Rak. 1992. 891 m2 tontti.
Lisätietoja kohteesta

Roismala OKT 108/137 m2

Tyrväänkyläntie 128. 4h, k, kph, s, 2xwc, askarteluhuone. Rak. 1959. Iso 2300 m² tontti. Lähellä palveluita.
Lisätietoja kohteesta

Asuntokaupassa on tärkeää paikallinen markkinoiden tuntemus, joka tulee vain pitkäjänteisen työn kautta. Vammalan Kiinteistönvälitys Oy LKV on toiminut osana luotettavaa asuntokauppaa Vammalan, nykyisen Sastamalan, alueella vuodesta 1991. Anne Kiiskinen on ollut kiinteistönvälitysalalla jo vuodesta 1984, joten tarjolla on ammattitaitoista apua kiinteistönvälitysasioissa. Kun tarvitset kiinteistönvälityspalveluita valitse luotettava sekä turvallinen yhteistyökumppani Vammalan Kiinteistönvälitys Oy LKV.