”Maaseutukohteiden suosio on selvästi kasvanut.”

Marko Matoniemi ja Teppo Oras, OP Koti Sastamala Oy


Millaiset asuinkohteet myyvät nyt Sastamalassa?
”Kaupaksi menee hyvin erityyppisiä kohteita. Erityisen kysyttyjä ovat 1980-luvulla rakennetut ja sitä uudemmat omakotitalot. Tänä vuonna ovat keskustan lisäksi suosituiksi nousseet esimerkiksi Häijään, Mouhijärven ja Suodenniemen alueet.”

Mitä kohteita teillä on tarjolla?
”Meillä on kaikenlaista tarjontaa keskustan kerrostaloasunnoista rivi- ja omakotitaloihin. Uudistuotantoa on nyt vähemmän, mutta kaikkea muuta löytyy. Ehkä enemmänkin saisi olla 3–4 vuotta vanhoja omakotitaloja.”

Miksi itse suosittelisit Sastamalaa asuinpaikkana?
”Sastamalalla on erinomainen sijainti, hyvät palvelut, paljon harrastusmahdollisuuksia liikunnasta urheiluun ja kulttuuriin. Upeissa järvimaisemissa riittää reittejä lenkkeilyyn, melontaan, maastopyöräilyyn ja hiihtoon. Ja asuntoja saa järkevällä hinnalla!”

Avaria esimerkkikohteita

Sastamala OKT 100/110 m2

Lammasmäentie 1, 4h, k, s. Sähkölämmitys, lämmityksen tukena varaava tulisija ja ilmalämpöpumppu. Rak. 2013.
Lisätietoja kohteesta

Varila OKT 155/226 m2

Hirvitie 8, 4mh, oh, k, 2 wc, kph, s, Maalämpö. Kattavasti remontoitu.
Lisätietoja kohteesta

OP Koti Sastamala palvelee Sinua kaikissa kiinteistönvälitykseen ja asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Yrityksemme on toiminut täällä Sastamalassa yli 50 vuoden ajan. Käytettävissäsi on vahva paikallistuntemus ja osaavat, ammattitaitoiset välittäjät. Tutustu kohteisiimme, pyydä lisätietoja, sovitaan näyttöjä tai anna asuntosi myyntiin. Hoidamme myös asuntojen vuokrauspalvelut ja meillä hoituu myös kaupanvahvistukset.