”Maaseutukohteiden suosio on selvästi kasvanut.”

Marko Matoniemi ja Teppo Oras, OP Koti Sastamala Oy


Millaiset asuinkohteet myyvät nyt Sastamalassa?
”Kaupaksi menee hyvin erityyppisiä kohteita. Erityisen kysyttyjä ovat 1980-luvulla rakennetut ja sitä uudemmat omakotitalot. Tänä vuonna ovat keskustan lisäksi suosituiksi nousseet esimerkiksi Häijään, Mouhijärven ja Suodenniemen alueet.”

Mitä kohteita teillä on tarjolla?
”Meillä on kaikenlaista tarjontaa keskustan kerrostaloasunnoista rivi- ja omakotitaloihin. Uudistuotantoa on nyt vähemmän, mutta kaikkea muuta löytyy. Ehkä enemmänkin saisi olla 3–4 vuotta vanhoja omakotitaloja.”

Miksi itse suosittelisit Sastamalaa asuinpaikkana?
”Sastamalalla on erinomainen sijainti, hyvät palvelut, paljon harrastusmahdollisuuksia liikunnasta urheiluun ja kulttuuriin. Upeissa järvimaisemissa riittää reittejä lenkkeilyyn, melontaan, maastopyöräilyyn ja hiihtoon. Ja asuntoja saa järkevällä hinnalla!”

Avaria esimerkkikohteita

Pehula OK 132 m2

Pistotie 1. 4h+k+wc+ph+s. Autotalli/varasto + sisäpihaterassi. Viihtyisä omakotitalo vehreällä pihapiirillä Sastamalan Pehulassa, lähellä palveluita. Hyvin pidetty omakotitalo on sähkölämmitteinen, lisänä varaava tulisija. Talon yhteydessä on myös autotalli/varasto. Rauhallisella piha-alueella myös mukava sisäpihaterassi.
Lisätietoja kohteesta

Sastamala, Tyrväänkylä okt 236/310 m2

Rudolf Koivun tie 76. Upea arkkitehdin suunnittelema talo, lähellä palveluita. Tilava Puustellin tammikeittiö, avara ja tilava ruokasali + olohuone, tyylikäs takkahuone, tilavat makuuhuoneet yläkerrassa. Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla, valokuitu, useita terasseja ja parvekkeita.
Lisätietoja kohteesta

OP Koti Sastamala palvelee Sinua kaikissa kiinteistönvälitykseen ja asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Yrityksemme on toiminut täällä Sastamalassa yli 50 vuoden ajan. Käytettävissäsi on vahva paikallistuntemus ja osaavat, ammattitaitoiset välittäjät. Tutustu kohteisiimme, pyydä lisätietoja, sovitaan näyttöjä tai anna asuntosi myyntiin. Hoidamme myös asuntojen vuokrauspalvelut ja meillä hoituu myös kaupanvahvistukset.