”Sastamala on mukavasti ihmisen kokoinen kaupunki”

Jukka Pusa, Länsi-Suomen Metsätilat Oy


Millaiset asuinkohteet myyvät nyt Sastamalassa?
”Nyt kysytään kohtuuhintaisia koteja. Uusien sijaan halutaan mieluummin pikkuisen elettyjä kohteita, joissa voi olla kevyttä remontoinnin tarvetta. Lisäksi kiinnostus maaseutualuetta kohtaan on kasvanut viime vuosista.”

Mitä kohteita teillä on tarjolla?
”Meillä on tyypillisesti maaseudun omakotitaloja. Joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta emme yleensä kilpaile keskustan kaava-alueen valtavirrassa vaan olemme erikoistuneet maaseutukohteisiin.”

Miksi itse suosittelisit Sastamalaa asuinpaikkana?
”Sastamala on ihan oikea kaupunki, mutta samalla mukavasti ja sopivasti ihmisen kokoinen. Tarjolla on hyvät palvelut, ja tarvittaessa täältä pääsee helposti liikkumaan moneen suuntaan. Vapaa-aikaan löytyy runsaasti kulttuuritarjontaa, ja olemme maakunnan matkailukunnissa kakkossijalla heti Tampereen jälkeen.”

Avaria esimerkkikohteita

Vammala KT 56 m2

Jaatsinkadulla vesistön rannassa
2h+k+vh+kph. Alasenranta vieressä. Yhtiön remontit tehty.
Lisätietoja kohteesta

Häijää OKT 125 m2

Särkijärventie 416, Rintamamiestalo ja talousrakennuksia., Tontti 4900 m2 . 4 h + k + s + ph ja khh., Ikkunat, ulkovuori, katto uusittu, paljon tulisijoja.
Lisätietoja kohteesta

Länsi-Suomen metsätilat Oy LKV on perustettu vuonna 2005. Yhtiön osakkaina on pääosa Länsi-Suomen alueen metsänhoitoyhdistyksistä. Olemme toimialueemme suurin metsätilojen välittäjä ja merkittävässä roolissa tonttien ja maaseudun rakennettujen kohteiden myynnissä.